ANR Fashion Online Boutique

SHAWL AURORA - SHAWL 2 MUKA BAWAL DENGAN CHARMS

  INSTANT BAWAL SHAWL 2 MUKA


TESTIMONI IKHLAS CUSTOMER YANG TELAH MEMAKAI SHAWL BAWAL DAN SEDANG MEMAKAI SHAWL KETIKA REVIEW DI BUAT



 

" 90% PENYEBAB STRESS WANITA SETIAP HARI ADALAH KERANA 'TUDUNG'. KORANG ADA TAK SALAH SATU MASALAH NI? "


1. TERPAKSA GOSOK TUDUNG
.
- kalau gosok, kena tekan kuat2.. kena laraskan panas dia. baru tudung hilang kedut. tapi
kalau salah laras, tudung berlubang pulak. dah 1 kerja pulak nak mencari tudung lain buat ganti


2. TERPAKSA PIN SANA-SINI
- beli la walau 100 pin pon. tak samapi seminggu. pin tah kemana. masa nak sarung tudung, masa tu la tergagau-gagau cari pin.
pastu nak kene pin bawah dagu la. tepi bahu la atas kepala la. salah pin, tercucuk kulit. ouch.. sakit woo

3. TUDUNG TAK JADI! (Stress Paling Besar)
99 peratus wanita stress klau tudung yang di pakai awning tak jadi. rasa nak keronyok2, nak nangis nak jerit pon ada, betul tak betul?

4. NAK KENA STYLO MYLO
- pagi-pagi pergi kerja, tudung kemain kemas, lawa, wangi. bila dh tengahri, tudung dah senget. terselak sana sini. udah satu hal nak
ke tandas, tengok cermin nak ejas2 balik

PERKENALKAN...
===========================================
INSTANT BAWAL SHAWL DENGAN CHARM DI HUJUNG SHAWL
==============================================

Instant Shawl Bawal merupakan Shawl Instant 2 muka di mana lipatan depan seperti tudung bawal, tetapi ianya adalah shawl! tak perlu lilit. hanya dengan 2 kali sarung shj shawl terus jadi.
KENAPA DIKATAKAN TUDUNG ANTI-STRESS?
(Ini hasil pemakaian dari kastemer-kastemer yang telah membeli shawl ni)

1. Instant shawl bawal Charm ni didatangkan dengan material bubble chiffon. Teksturnya agak kasar, dan sifatnya gosok minimum atau tak perlu gosok 
langsung

2. Tudung ni di design dengan 99% tak payah pin. sarung yang pertama, pastu sarung kedua. anti- pin atau pinless kataorang. so kak sha
boleh simpan dalam jewellery box pin2 kak sha yang banyak2 tu

3. majoriti kastemer puas hati sangat-sangat dgn shawl ni. sebab? sekali sarung tudung terus jadi uols! x payah dah nak
tiup- tiup awning ke hape. memang sarung je terus jadi.

















CLEARANCE SALE NURSING FRIENDLY DRESS LA MINA (RM79)

Apa MATERIAL Dress La Mina?
La Mina menggunakan material KOSHIBO.

KOSHIBO? Apa tu?
Koshibo ialah sejenis fabric woven yang diperbuat daripada 100% polyester. Woven fabric bermaksud kain yang dibuat dengan teknik tenun untuk mendapatkan permukaan yang bercahaya dan lembut tetapi tidak melekat pada kulit, 

Koshibo juga dikategorikan sebagai kain yang lightweight hingga midweight fabric iaitu kain yang ringan hingga sedang (76gsm – 160gsm).

Koshibo ni PANAS TAK KETIKA DI PAKAI?
Koshibo juga merupakan material yang BREATHABLE di mana udara masih boleh masuk melalui sela-sela serat kain tersebut dan menjadikan pemakai tidak merasa panas ketika menggayakan pakaian dari koshibo.

Material ni JARANG TAK?
Insya Allah TAK JARANG. Tapi dinasihatkan pakai kain dalam utk elakkan dari ternampak bentuk kaki ketika berjalan atau ditiup angin.

OVERALL KAIN KOSHIBO ni macamana?
Kain yang  senang digosok, tidak jarang, ringan, kain lembut, tidak mudah berkedut, tidak panas, mudah dikendalikan ketika dipakai

Ok, Faham. La Mina ni NURSING FRIENDLY tak?
Ya. Dress ni NURSING FRIENDLY. Kami sediakan Zip di dada utk memudahkan Penyusuan atau mengepam susu.

Berapa Panjang Zip utk menyusu?
+- 23 sentimeter @ +- 9 inci. Zip adalah jenis Hidden Zip.

Bagaimana dengan lengan utk Wuduk?
Lengan baju dengan kemasan Golden Zip utk mudahkan sis unzip lengan utk mudahkan sis berwuduk.

Zip kat tangan ni selalunya gatal bila terkena kulit. Macamana tu?
Jangan risau, kami telah jahitkan PELAPIK pada bawah zip lengan utk elakkan kulit sis terkena zip. Jadi kulit tangan gatal atau luka akibat bergesel dengan zip.

Potongan Dress La Mina?
Potongan A. Iaitu kembang dari anggaran peha ke bawah.

Dress ni sesuai utk ibu pregnant tak?
Insya Allah sesuai. Anggaran ibu mengandung yang kandungan 6 bulan ke bawah. Kami sediakan pleated di bahagian pinggang untuk bantu support perut ibu semasa kandungan membesar.

Ciri-ciri lain La Mina?
Terdapat POKET di Kiri dan Kanan Dress. Bantu pemakai menyimpan barang-barang kecil seperti kunci, putting susu dsb.

Bila POSTAGE jika dah buat bayaran?
Insya Allah, Bayaran yang dibuat sebelum jam 12 tengahari di poskan pada hari yang sama.
Bayaran selepas jam 12 tengahari akan diposkan pada hari bekerja berikutnya.

Guna kurier apa?
Kami hanya menggunakan POSLAJU.

Berapa harga Dress ni?

Harga Asal adalah RM135 termasuk poslaju. Kini kami sedang buat clearance Sale. Hanya RM79 termasuk postage

Ada syarat-sayarat belian?
Kami sedaya upaya memberikan segala maklumat yang diperlukan untuk memudahkan customer membuat keputusan sebelum membuat pembelian.
Namun, diharapkan belian yang telah di buat tidak di pulangkan atas sebab-sebab tak cantik, tak muat, atau tidak berpuas hati dengan material kecuali jika pakaian tersebut  mengalami defect.

Terima Kasih kerana sudi membaca dan memanjangkan rezeki buat kami. Di doakan semoga Allah akan sentiasa deraskan rezeki buat tuan puan dan sentiasa di mudahkan segala urusan dunia dan akhirat. Amin.


Sebarang kemusykilan atau order boleh di WHATSAPP kami : 019 6358594
Sila Join Private Channel utk melihat katalog terbaru produk kami : telegram.me/Aleefa














NURSING FRIENDLY BLOUSE IFFAT RM69

BLOUSE IFFAT- BLOUSE LASER CUT SERAP PELUH.

Teringat dulu-dulu, kalau berjalan tengah panas nak pegi lunch, sebelum sampai cafe, terasa belakang badan peluh mencurah-curah macam air tumpah.. Tambah pula kalau pakai pakaian yang material tak serap peluh.
Sambil tengok lauk pauk yang terhidang, sambil kibas kibas baju sebab kepanasan.. Terasa sangat tak selesa dan merimaskan.

TAPI dengan BLOUSE IFFAT ni, tak payah risau dah.. Sis dah boleh steady je berlari lari anak sambil memeluk pokok di tengah panas. KENAPA MACAM TU? Sebab, Blouse Iffat ni, didatangkan dengan material Cotton Linen, iaitu material yang serap peluh.

CIRI-CIRI 
- Material Soft Linen
- Nursing & Wudhu' Friendly
- Laser cut blouse


HARGA
Hanya RM69 + TERMASUK POSLAJU


WhatsApp 0196358594

BELIAN ONLINE DI SINI 


Join TELEGRAM Channel kami utk List Stok : http://telegram.me/aleefa



















JUALAN HARGA STRESS DRESS LE ANNE RM60


SIS STRESS? 
Ubat Stress utk orang perempuan ni, SHOPPING la jawabnya.. Betul tak betul?
Ok sekarang kami tengah buat SALE Harga STRESS kalau tak beli
Dress Le Anne yang dulunya RM129 sekarang hanya RM60 je sis. SERIUS!

whatsapp 0196358594 utk order ye. 
Atau boleh jugak beli kat sini :KLIK SINI












Tinggalkan jejak anda di sini:)

Pages