SHAWL AURORA - SHAWL 2 MUKA BAWAL DENGAN CHARMS - ANR Fashion Online Boutique

SHAWL AURORA - SHAWL 2 MUKA BAWAL DENGAN CHARMS

  INSTANT BAWAL SHAWL 2 MUKA


TESTIMONI IKHLAS CUSTOMER YANG TELAH MEMAKAI SHAWL BAWAL DAN SEDANG MEMAKAI SHAWL KETIKA REVIEW DI BUAT



 

" 90% PENYEBAB STRESS WANITA SETIAP HARI ADALAH KERANA 'TUDUNG'. KORANG ADA TAK SALAH SATU MASALAH NI? "


1. TERPAKSA GOSOK TUDUNG
.
- kalau gosok, kena tekan kuat2.. kena laraskan panas dia. baru tudung hilang kedut. tapi
kalau salah laras, tudung berlubang pulak. dah 1 kerja pulak nak mencari tudung lain buat ganti


2. TERPAKSA PIN SANA-SINI
- beli la walau 100 pin pon. tak samapi seminggu. pin tah kemana. masa nak sarung tudung, masa tu la tergagau-gagau cari pin.
pastu nak kene pin bawah dagu la. tepi bahu la atas kepala la. salah pin, tercucuk kulit. ouch.. sakit woo

3. TUDUNG TAK JADI! (Stress Paling Besar)
99 peratus wanita stress klau tudung yang di pakai awning tak jadi. rasa nak keronyok2, nak nangis nak jerit pon ada, betul tak betul?

4. NAK KENA STYLO MYLO
- pagi-pagi pergi kerja, tudung kemain kemas, lawa, wangi. bila dh tengahri, tudung dah senget. terselak sana sini. udah satu hal nak
ke tandas, tengok cermin nak ejas2 balik

PERKENALKAN...
===========================================
INSTANT BAWAL SHAWL DENGAN CHARM DI HUJUNG SHAWL
==============================================

Instant Shawl Bawal merupakan Shawl Instant 2 muka di mana lipatan depan seperti tudung bawal, tetapi ianya adalah shawl! tak perlu lilit. hanya dengan 2 kali sarung shj shawl terus jadi.
KENAPA DIKATAKAN TUDUNG ANTI-STRESS?
(Ini hasil pemakaian dari kastemer-kastemer yang telah membeli shawl ni)

1. Instant shawl bawal Charm ni didatangkan dengan material bubble chiffon. Teksturnya agak kasar, dan sifatnya gosok minimum atau tak perlu gosok 
langsung

2. Tudung ni di design dengan 99% tak payah pin. sarung yang pertama, pastu sarung kedua. anti- pin atau pinless kataorang. so kak sha
boleh simpan dalam jewellery box pin2 kak sha yang banyak2 tu

3. majoriti kastemer puas hati sangat-sangat dgn shawl ni. sebab? sekali sarung tudung terus jadi uols! x payah dah nak
tiup- tiup awning ke hape. memang sarung je terus jadi.

















Tinggalkan jejak anda di sini:)

Pages